Navn    : Stian Dammen

Født     : 02.10.77

Bosted : Jaren på Hadeland

Interesser : Stor interesse for biler, Traktor, Fotografering, Video.

Utdanning : Fagbrev innen butikk og markedsføring, i det voksne liv har jeg etterutdannet meg som fotograf og videograf, dette valgte jeg å gjøre i 2016 etter og ha drevet som frilans fotograf og videograf i 20 år som nå nærmer seg 25 år.

Tidligere har jeg jobbet med butikk og markedsføring i 5 år, men etter en skade i rygg måtte jeg finne på noe annet. Så da havnet jeg innen IT bransjen hvor jeg var data teknikker for en del store selskaper i Norge, etter at jeg var i disse selskapene i 3 år valgte jeg å flytte til Bergen hvor jeg starte eget it selskap som jeg drev kombinert med daglig jobb. Etter ca. 5 år valgte jeg å flytte tilbake igjen til Hadeland og til Toten hvor jeg begynte som lakkerer, det drev jeg med i 10 år men etter 10 år måtte jeg dessverre gi meg på grunn av sykdom.

Tidlig i 2018 fant jeg kanalen Games of Tor som jeg fulgte med på serier og stream og virket noe kjent med stemmen som snakket, var i kontakt med Tor på Games Of Tor på Facebook flere ganger for spørsmål om FS19 og snakket en del privat. For det virket noe kjent med stemmen bak streamen, jeg hadde ikke hatt kontakt med Tor på noen år ettersom jeg hadde flyttet og slik så miste vi kontakten. Men etter en god stund vi snakket så kom det for en dag at det var samme person som jeg byttet bil med for mange år tilbake, Tor hadde vært gode venner over 10 år. Å per i dag har jeg og Tor et bånd som er omtrent som å være brødre, og jeg setter veldig pris på jeg har en så god venn og familie medlem som han. Det gjelder også dem andre i kanalen vi har et fantastisk bånd og jeg ser på dere også som familie.

Viste Tor en del arbeid som jeg hadde gjort i forhold til video og slik opp igjennom i tillegg sa jeg vel at vis han noen gang trengte noe hjelp så måtte han bare si fra, så jeg begynte min karriere i Games of Tor i desember 2018 opprinnelig som video redigerer men etter som tiden gikk blei det flere arbeids oppgaver.

Vi fant ut etter en tid at vi måtte fornye oss litt i forhold til spillet og at vi kunne lage mer action og humor i serien, vi ble enig om å lage karakteren Harry som i starten var en stum karakter. Men ettersom tiden gikk blei Harry varm i trøya, og vi hadde det veldig gøy med og lage innehold og brukte mange timer med innspilling.

I tillegg lagde vi en midlertidig karakter som het Arne, det var også meg men var ikke lett å være så mange karakterer så Arne karakteren fade egentlig bort.

Når tiden kom til og bytte map igjen så gikk vi for geiselsberg og jeg fikk en ide som jeg lufte for gutta, det var og innføre en brukthandel i serien og da blei vi enig om og tone ned Harry ettersom det hadde vært utrolig mye av det. Da ble karakteren Akbar skapt, som spilt av meg og det var egentlig en veldig vanskelig karakter å sette seg inn i. Men ettersom tiden gikk blei Akbar en veldig godt likt innslag i kanalen å vi valgte å fortsette med Akbar, og jeg syns det er utrolig moro og spille Akbar.

Så jeg ser frem til og være med Tor i mange år til og lage masse artig innhold for dere, og jeg setter utrolig pris på alle dere følgere som støtter oss og sender meg fine og coole meldinger på snapp/tiktok fortsett med det.

Ser du meg på gata kom bort og si Hei!

Mvh Stian Dammen.

WEEKLY NEWSLETTER 

GAMES oF tOR pÅ yOUTUBE