Historie

Games of Tor - Transport A.S ble stiftet 28. November 2013. Selskapet driver transport av varer med tandembiler med skap, tank og containere. Sammen med trekkvognene vi har har vi i dag en flåte på 10 biler. Vi har majoriteten av Scania, men også Volvo og MAN. Den aller første bilen var en Scania R 2009 mod, 560hk kjøpt på finn.no, og ble da starten på eventyret. Nå har vi et generasjonsskifte i firmaet, våres tidligere Scania biler, og Volvo biler har nå blitt fullstendig skiftet ut. 

Den nye serien til Scania fikk en spesiell plass i hjertet våres. Da våres eldste Scania ifra 2009 ble solgt sammen med de andre gamle bilene, ble det lagt inn bestilling på hele 7 nye Scania 730S, noen som tandem og noen som trekkvogn. Flaggskipet kom allerede i desember 2020. Og derpå skal bilene strømme på. Vi i Games of Tor stiller store krav til spesialisering av bilene, og skal alltid sette preg på bilene. Lakken, og lysboksen skal alltid være helt like med andre biler. Resten av utstyret er valgt ut av sjåføren selv og etter behov for hva bilen brukes til. 

Vi stiller strenge krav til våre biler, og er opptatt av å kjøre med yrkesstolthet. Det er noe vi alltid gjør nå som vi har en av Norges mest miljøvennlige bilparker. Lite forbruk på mila og lite utslipp. Hemmeligheten bak dette er selvfølgelig å holde bilene i orden. Alle problemene fikses med engang før de blir for store hos vår verkstedmann. 

Innen 2021, så håper vi å vokse enda mer. Utvide bilparken og vi vil satse på å teste ut 770S når den tid kommer. 

WEEKLY NEWSLETTER 

GAMES oF tOR pÅ yOUTUBE