top of page

Antonio Carraro Pack

Antonio Carraro

 Antonio Carraro Pack

Rabattkode: https://www.farming-simulator.com/dlc-detail.php?dlc_id=fs22antoniocarraro&code=GAMESOFTOR

Hva er inkludert?

Utvid din blomstrende virksomhet med vakre vingårder, frodige olivenhager og store gressfelt med ti kompakte, men kraftige og allsidige traktorer av den historiske italienske produsenten Antonio Carraro. De lar deg operere ekstremt manøvrerbart under spesielle forhold, der andre traktorer ikke kan håndtere terrenget med bratte stigninger og smale områder – perfekt for både vingårdsdrift og gressletter.

Fordi arbeid mellom vinranker og olivenlunder, to av de nye avlingstypene i Farming Simulator 22, krever at du bruker spesialutstyr, inkluderer Antonio Carraro-pakken akkurat det du trenger - en rekke traktorer som den klassiske Supertigre 635, den allsidige TTR 7600 Infinity eller det leddede vendbare quadtrack flaggskipet, MACH 4 R.

Det italienske selskapet er en ledende ekspert på å lage løsninger for bønder som arbeider i spesialiserte landbruksområder. Ekstremt kompakt konstruksjon kombinert med tette snusirkler og optimal sikt til alle sider gjør at du kan nå hver eneste vintreet og lund i frukthagen din. Spesielt nyttige er de vendbare førersetene, som lar deg endre retning på et øyeblikk.
Denne DLC-en er kompatibel med Windows-versjonen (inkl. Steam og Epic Games Store) og Mac OS X-versjonen (inkl. Mac App Store) av Farming Simulator 22 (oppdatering 1.3 eller høyere).

bottom of page