top of page

Kubota Pack

Kubota Pack

Kubota Pack

Rabattkode: https://www.farming-simulator.com/dlc-detail.php?dlc_id=fs22kubota&code=GAMESOFTOR

Hva er inkludert?
Gå inn på det nye kontoret med hjul i Farming Simulator! Med Kubota Pack for Farming Simulator 22 utvider du landbruksflåten til gården din med elleve nye kjøretøy og verktøy fra det multinasjonale selskapet som stammer fra Osaka i Japan for over 130 år siden. Inkludert Kubota M8, den største traktoren av merket til dags dato, med sitt romslige førerhus og en hel utsikt for å overvåke åkrene dine, fra det beste setet på ditt oppdrettskontor.

Også inkludert er M5-, M6- og M7-seriene samt en hjullaster, en kompaktlaster og annet tungt maskineri fra Kubota for å håndtere dine daglige jordbruksoppgaver med moderne, allsidige og kraftige verktøy. Med to dyktige UTV-er for å streife rundt og oppdage landene dine eller raskt levere produserte varer, utvider du garasjen din med enda morsommere fartøyer malt i fargene til det bransjeledende selskapet. Hvis det ikke er nok, sjekk garderoben for å finne noen nye Kubota-merkede klær til karakteren din!
Denne DLC-en er kompatibel med Windows-versjonen (inkl. Steam og Epic Games Store) og Mac OS X-versjonen (inkl. Mac App Store) av Farming Simulator 22 (oppdatering 1.6 eller høyere).

bottom of page