top of page

Platinum Expansion

Platinum Expansion

Platinum Expansion

Rabattkode: https://www.farming-simulator.com/dlc-detail.php?dlc_id=fs22platinum&code=GAMESOFTOR

Utgivelse: 15. november 2022

Hva er inkludert?
Utvid oppdrettsvirksomheten din til det splitter nye og livlige miljøet i Silverrun Forest - og ta med deg nye maskiner og verktøy fra Volvo og andre til skogen! Inkludert i den enorme utvidelsen er et nytt kart, inspirert av Pacific Northwest med sine store skoger - moden med produksjonskjeder og interessepunkter som utvikler seg basert på din levering av tømmerstokker. Ta tak i markeringssprayen din for å ta på deg nye skogbruksoppdrag og bygge båter på verftet!

Nyt et stort utvalg av nye maskiner fra den anerkjente svenske produsenten som feirer sin debut til Farming Simulator-serien og utvide flåten din med flere maskiner fra John Deere, Komatsu, Pfanzelt, Koller, Schwarzmüller, IMPEX og mange andre merker. Over 40 autentiske kjøretøyer og verktøy er inkludert i denne utvidelsen for å berike og utvide din jordbruks- og skogbrukserfaring med hogst og planting av trær.

Denne DLC-en er kompatibel med Windows-versjonen (inkl. Steam og Epic Games Store) og Mac OS X-versjonen (inkl. Mac App Store) av Farming Simulator 22 (oppdatering 1.7 eller høyere).

bottom of page