top of page

Pumps n' Hoses

Pumps n' Hoses

Pumps n' Hoses

Rabattkode: https://farming-simulator.com/dlc-detail.php?dlc_id=fs22pumpsnhoses&code=GAMESOFTOR

Utgivelse: 27. september 2022

Hva er inkludert?
Pump den opp og oppgrader oppdrettsdriften med navlestrengsystemer, gjødselseparering og konfigurerbare biogassanlegg! Et stort utvalg av nye maskiner, verktøy og bygninger utvider infrastrukturen for gjødseldistribusjon og ressurslagring på gården din.

Totalt sett er mer enn 30 gjenstander fra den nederlandske produsenten Schouten, den tyske stållagringsspesialisten Stallkamp og biogassteknologiprodusenten BvL inkludert for å introdusere nye spillfunksjoner til Farming Simulator 22.

Umbilical Systems
Dragbare slanger kan kombineres for å spenne over hundrevis av meter. Koblet til ultralette dragslangeinjektorer festet til traktoren din, vil du gjødsle åkrene dine svært effektivt.

Gjødselseparering
Skill flytende og faste komponenter av gjødsel for en mer allsidig bruk av ressursene dine. Gjør mer ut av gjødselen din! Konfigurasjon av biogassanlegg Konfigurer biogassanlegg i henhold til dine behov og preferanser: Ulike moduler kan kobles dynamisk til rotanlegget

.
Denne DLC-en er kompatibel med Windows-versjonen (inkl. Steam og Epic Games Store) og Mac OS X-versjonen (inkl. Mac App Store) av Farming Simulator 22 (oppdatering 1.7.1 eller høyere).

bottom of page