Hei alle sammen! På vår stream legger vi noen enkle regler, dette vil holde serveren ren og alle vil få god spilleglede ut fra dette.

Vær hyggelig mot andre og vis normal folkeskikk. Ikke reis rundt uten mål og mening, gjør en innsats eller gå ut av spillet er mange som vil inn som vil være med og jobbe,

Gjøre sabotasje som f. eks tømme ting på bakken rundt er øyeblikkelig ban og vi åpner deg ikke opp igjen. Krasje i Tor og alle andre er også forbudt og vil føre til ban, vi ser forskjell på om det var et uhell eller problem av en lag. Har du brukt utstyr? Rydd dem på plass med en gang, da slipper vi og måtte bruke siste 30 min av streamen på rydde. Moderatorer er en del av vårt lag disse skal behandles med respekt og lyttes til, visst ikke fører det til ban. Ikke spam traktor merker, er ikke traktoren du har lyst til og kjøre her inne, lag et spill og bruk den der. Vi kan ikke bytte ut maskineri hvert 5 minutt. Alltid lytt til eieren av gården du velger og jobber for, er dette noe du ikke vil gjennomføre, blir dette også ban. Husk du har blitt bannet av en grunn, vi fjerner ikke ban så lurt og spille etter reglene. Har du spørsmål? Skriv i spillchatten eller til Nils i kommentarfeltet. Ønsker alle velkommen til stream, kos dere og ha det morro!

Mvh Kevin :)