Arne Heggelund

Navn: Arne Heggelund Født: 26,08,1983 Bor: Leira i Valdres

Mitt navn er Arne Heggelund og er Games Of Tor på YouTube. Jeg er en med stor interesse for kjøretøy og dyre hold, interessen for dette kom i ung alder og jeg har hatt 4 av mine yrkes år som avløser i Nord Aurdal avløser ring og vært med kompisen min hele livet og hjulpet han på gården. Jeg er far og har en sønn som er født i 2006 og er sammboer med Kine Snortheimsmoen, vi bor på et nedlagt småbruk i valdres og føler vi har funnet den fine delen av livet og koser oss her.

Jeg kommer i fra en famillie på 5 og er yngst med 2 eldre søstere, jeg er oppvokst på Heggelund gård på Leira og har hatt en trygg og god barndom der hvor vi bodde i kårhus og mine besteforeldre var min nærmeste nabo. Bodde der til jeg var 18 og flyttet ut i min første leilighet. Utdanning og yrker: Jeg har normal utdanning og er udannet mekkaniker via skole men har aldri hatt dette som betalt arbeide, min første jobb fikk jeg som 14 åring og det var avløser med det jobbet jeg i 4år og var innom en hel del forskjellige gårder fikk kjøre masse traktor og dette var en knall fin jobb.

Etter jeg gjorde meg ferdig som avløser så har jeg hatt mange andre yrker som jeg kan nevne her: Esso bensinstarsjon i kasse og litt verksted. Mobildata Fagernes som selger der solgte vi alt fra mobiler og pc til hjemmestero og bilstreo. Snekker i Øye Bygg & bo satte opp hytter på filefjell. Asko Oppland som lager arbeider og distrubitør. Bilteam Norge som service og reklamasjons ansvarlig.

Nå i dag er min yrkeskariere over pga jeg har vært gjennom en del stygge ulykker opp gjennom livet som har satt sine spor i kroppen, men og si den er helt over er feil og si nå YouTube har kommet for og bli hos meg. Den startet som en hobby men har virkelig blitt mer en kun en hobby!

Jeg startet kanalen Games Of Tor den 13 april 2017 og startet den som en liten hobby sak så jeg kunne legge ut litt norske videoer av Farming Simulator da jeg savnet dette, kanalen hadde en moderat start som alle andre YouTube kanaler men startet og vokse i ganske bra tempo etter ca 6 mnd på YouTube. Etter det har kanalen tatt av og nådd mål jeg aldri trodde ville være mulig for min kanal og mitt innhold, men nå i dag skriver jeg selvbiografi kun fordi kanalen nådde et kjempe mål på 10,000 subs 17.12.2020 som er bra for en Norsk kanal som i hovedsak driftes kun av Farming Simulator.

I denne reisen med og starte YouTube har jeg opplevd mye nytt og fått et sterkt bånd til mennesker jeg aldri hadde møtt utenom dette, og nevne alle blir for mange men dere kjenner jo alle min online famillie jeg jobber med hver dag og er blitt kjempe glad i.

Så til alle dere som ser på oss over 10.000 fantastiske folk dere er også blitt en del av min famillie og jeg takker dere alle for støtten dere gir, vi gleder oss til mange nye år sammen med dere og lage innhold som dere fortjenner :)


Sosiale Medier

Snapchat: gamesoftor1

Tiktok: gamesoftor

instagram: games_of_tor_

Mvh Arne Heggelund ( Games Of Tor )

Arne Heggelund

123-456-7890