Kevin Engen

Rolle: Medvirkende/Innspilling

Navn: Kevin Engen

Født: 13.05.2003

Bosted: Sarpsborg, Østfold (Viken)

Heisann! Ja, nå skal dere følgere få et lite innblikk i meg og mitt liv. Jeg heter, som dere alle veit nå, Kevin. Jeg valgte å bruke mitt ekte navn i YouTube sammenheng pga jeg ikke var noe god til å finne et alias. Så dere som har lurt på om Kevin er mitt ekte navn, så har dere nå fått en bekrefting på dette.

Jeg er for tiden en landbruksstudent ved Kalnes VGS hvor jeg tar min yrkesretta utdanning som agronom. Planen min videre er å gå på skole lenger opp i landet, slik at jeg får min ferdig utdannelse som landbruksforsker. Dette har vært en plan for meg i noen få år nå og jeg er helt sikker på at valget jeg har tatt er riktig for meg.

Min mor har røtter fra samme plass der Arne kommer fra, men har bodd hele hennes unge liv i Vikersund, der hun forøvrig også er oppvokst.

Min far er fra Skjeberg i Sarpsborg, der vi nå bor. Han har bodd her hele livet og vi trives godt her.

Jeg har en bror som er yngre enn meg, han er født i 2006. I min nærmeste familie har vi dermed meg som den eldste broren.

Jeg har både besteforeldre nær meg her hjemme og i Vikersund.

Oppveksten min har vært veldig trygg og god. Mye av barndommen min husker jeg fra Vikersund, som er en plass jeg er stolt av å kalle for mitt andre hjem. Jeg er der oppe minst en helg i måneden. Hvem veit, kanskje det er akkurat der jeg ender opp i fremtiden?

Min interesse for landbruk og Norges fremtid innenfor økologisk klimapositivt landbruk, kom til meg som 13 åring etter å ha brukt mye tid på gård. Så mitt utdanningsløp falt naturlig for meg og jeg kan ikke se meg selv drive med noe annet.

Jeg er takknemlig for at nettopp DU tok deg tid til å lese dette lille informasjons skrivet om meg og håper du ønsker å bli enda bedre kjent. Vi snakkes!

Mvh Kevin Engen

Kevin Engen

123-456-7890