Litt info om kanalen

Vi i Games Of Tor består av følgende personer.

Tor eller Games Of Tor er hoved person og skaper av kanalen, han startet kanalen alene 13 April 2017. Siden da har han brukt mange timer på og danne innhold og videoer i hovedsak av Farming Simulator, han fikk med seg sin første hjelper i 2018 som alle kjenner som Nils. Han var i starten med for og være med og hjelpe til med og laste videoer til YouTube, men etter hvert ble han mer og mer med og i dag kjenner folk Nils veldig godt.

Lenger ut i 2018 dukker Kevin opp han er en karakter som dem fleste kjenner og setter pris på, Kevin kom også inn som en hjelper i kanalen. I starten var Kevin sin hoved oppgave og avløse Nils i streams da han ble en del borte, men Kevin vokste fort inn i en stor rolle på kanalen og var i 1 år Tor sin hoved medarbeider. Kevin og Tor skapte masse innhold og la grunnsteinene til en stor serie på kanalen som ble navngitt Nabo serien, den serien ble godt mottatt og har i en rekke år vært en grunnpilar i kanalen. I 2019 fant vi ut at kanalen startet og generere mye mer jobb en vi egentlig kunne se for oss og måtte se etter litt nye løsninger for og kunne få mer tid til og lage videoer, da gikk vi i sammarbeide med Stian Dammen & ansette han for og redigere videoer for oss. Dette var en kjempe bra ordning for oss da Stian er en super dyktig videograf med snart 20 år erfaring i feltet, vi fikk kjapt et godt sammarbeide og vi alle tre jobbet hardt mot at kanalen sku vokse noe vi fikk veldig bra til.

Noe seinere fikk vi inn enda en person som folk kjenner veldig godt nemlig Harry! Harry var ingen snill person fant vi fort ut, han gikk hardt inn for og skape problemer og sabotere for Tor og Kevin. Dette fikk han veldig bra til og han satte fyr på huset til Tor & Kevin så dem ikke hadde noe annet valg en og flytte, Tor & Kevin flyttet raskt til ny plass og etablerte seg der i håp om og slippe unna Harry.

Etter noen dager på ny plass dukker enda en karakter opp som dere alle kjenner like godt som Tor & Kevin nemlig Akbar!

Akbar var en butikk mann som hadde startet opp en bedrift og solgte nytt og brukt Traktor utstyr maskiner og biler, han solgte Tor & Kevin masse utstyr og ble en med hjelper i og skape innhold til kanalen,

Vi gikk fort i sammarbeide med Akbar og det har resultert i at Akbar har vært fast med i kanalen 2 år.

Tor & Akbar har hatt flere prosjekter sammen som feks Tor & Akbar's julekalender og streams, Tor startet Tor's julekalender første året han var på YouTube og har siden blitt en tradisjon på kanalen.

Ellers har kanalen hatt med seg karakteren Rolf noen mnd han var med inn for og kunne avløse oss i diverse oppgaver, men han fant ut at jobben ble for stor og at han ikke hadde nok tid til og kunne legge inn timene vi bruker på skape innhold.

Tor har også noen lojale moderatorer som hjelper til med stream og svare dere på spørsmål her inne, og den som har vært lengst av dem er Tor 2 han også kjenner folk veldig godt. Han er en flott karakter med mye godt humør og hjelper alltid til, han har vært med i snart 3år. Vi kjenner også Tobias Bersagle som har vært med i snart 2år han er også en lojal og artig skrue, han er med på og holde kommentarfeltet reint og svarer også dere inne her.

Kine er også en av moderatorene som hjelper Tor og hun er også samboer med Tor, hun jobber også med kommentarfelt på stream og svarer dere inne her.

Da har dere fått en liten innblikk i kanalen og oss, takk til alle fantastiske folk som følger oss og gjør dagen vår et hakk bedre.

Mvh Games Of Tor.

Litt info om kanalen